Mongolija

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Mongolija

Продаје се некретнина у Монголији

Монголија граничи са Кином и Русијом. Познат је по широким степеницама и номадској култури. У главном граду Улан Батора налази се трг Цхинггис Кхаан (Џингис Кан), познати оснивач монголског царства (између 13. и 14. века). Улан Батор се налази у долини реке Туул, на граници са националним парком Богд Кхан Уул. У почетку будистички номадски центар, постао је трајно насеље у 18. веку. Совјетска окупација у двадесетом веку довела је до верске прочишћења. Препознатљиве карактеристике града какав данас видимо су зграде совјетске ере.

Да бисте добро претражили некретнину на продају у Монголији, морате прочитати наше изгледе на тржишту некретнина.

Сектор некретнина у Монголији имао је спорадичне успехе у 2017. години, али ове године је гранично тржиште могло нестати на територији позитивног раста.

У 2018. години очекујемо скромна побољшања цена некретнина за продају у Монголији, преко цијелог одбора, али примарних јединица у градским центрима, како би почели поближе пратити раст БДП-а.

Монголија је у 2017. години забележила раст БДП од 4%, показују подаци Азијске развојне банке (АДБ). У међувремену, најновији општи индекс цене некретнина за продају у Монголији порастао је за 0,34% у поређењу са истим месецом, а нове цене некретнина у Монголији повећане су за 0,75%.

  •  
    Пресељење у Монголију. Емигранти и живе у Монголији

      Настављајући анализу могућих земаља у којима можемо почети од нуле, инвестирати у локалне некретнине, ми у Реалигро-у смо се фокусирали на врло посебну земљу. Налазимо се у Азији, тачније у источном делу континента. Нација дана нема излаз на море и има најмању густину становника на свету. Након ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 5383

Prodaja Пољопривредно земљиште, Mongolija, Tov, Terelj , Gorkhi, Bolor 6th ward

21,849,265.53RSD
Prodaja
Пољопривредно земљиште

4 m²
Земљиште се налази у центру Монголији. То 'с врло леп поглед и нетакнута природа. Земљиште је нова свежа, врло лепа. То 'с близини маг...
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB